Services

Uw digitale succes begint bij Bronto

Onze diensten zijn gericht op ambitieuze organisaties die hun online groei willen vergroten. Wij bieden u toegang tot een breed scala aan kennis en expertise binnen elk facet van online dienstverlening.

Web Services

Wij hebben innovatieve en functionele webtoepassingen ontwikkeld die meer omzet genereren en uw organisatie efficiënter maken.

Brand Development

Brand development is wat een organisatie verbindt met zijn community. Wij bouwen en activeren merken door uw strategische visie te combineren met de kracht van emotie. Zo bindt u mensen aan uw merk.

Online Marketing

Verbeter uw marketing met onze online marketingmiddelen. Deze hebben wij ontworpen met als enige doel: uw bedrijf helpen groeien en succesvol maken.

Digital Media

Betrek uw publiek bij onze digitale mediaservices. Van professionele AV-producties tot desktop publishing. Ontdek het brede scala aan digitale diensten dat Bronto levert.

Proces

Wij houden complexe processen eenvoudig

Omdat wij weten dat elke opdracht uniek is, creëren wij voor ieder project een op maat gemaakt plan.

STAP 1
Kop koffie en een goed gesprek

Iedere reis begint met de eerste stap. Voor ons begint de reis naar een succesvolle samenwerking met een kop koffie en een goed gesprek. Voordat we aan een project beginnen, nemen we de tijd om u, uw organisatie, en vooral uw klanten te begrijpen. Dit gesprek is de basis waarop we samen verder bouwen.

STAP 2
Planning & Strategie

Aan de basis van iedere succesvolle campagne ligt het opstellen van een strategisch plan. Hierin kijken we naar uw doelgroep(en) en uw concurrentiepositie. Tijdens deze stap plannen we hoe we uw doelen gaan bereiken en met welke tijdschalen we rekening moeten houden. We werken nauw samen met onze klanten om een gestroomlijnd plan te creëren en benchmarks vast te stellen, zodat we duidelijke resultaten gaan zien.

STAP 3
Wireframe & design

Nadat we de strategie bepaald hebben, gaan we aan de slag met het wireframe. Een wireframe is als het skelet van een website. We gebruiken dit wireframe om ervoor te zorgen dat alle belangrijke elementen aanwezig zijn.

Vervolgens gaan we naar de ontwerpfase, waar we onze creativiteit de vrije loop laten. Tijdens deze fase creëren we een interactieve gebruikersinterfacekit (UI-set) en maken we platte ontwerpen voor al uw websites. Vervolgens kijken we naar de feedback die klanten hierop geven. Daarna herhalen we deze stap voor een definitief identiteitsontwerp.

STAP 4
Ontwikkeling & Uitvoering

We beginnen met programmeren zodra u de wireframes heeft goedgekeurd. Onze teams voor design, development en marketing werken nauw samen bij het maken van de websites. In dit deel van het proces leggen we alle puzzelstukjes bij elkaar voor een volledig functionerend en esthetisch kloppend geheel.

STAP 5
Testen & Lanceren

Er is niets mooiers dan een vlekkeloze lancering. Voordat het zover is, voeren we een laatste snelheids- en prestatieanalyse uit en testen we uw campagne op verschillende apparaten en browsers. Daarnaast maken we u uitgebreid wegwijs in het contentbeheersysteem van uw websites. Zo kunt u zelfstandig heel gemakkelijk kleine onderdelen aanpassen of zelfs compleet nieuwe pagina’s toevoegen.

STAP 6
Ondersteuning & Voortgang

Na de lancering van de campagne blijven wij altijd betrokken bij uw bedrijf. Onze nazorg bestaat uit hosting, support en onderhoud aan uw websites. Naast technische ondersteuning monitoren we de resultaten en analyseren we de statistieken van uw websites. Op basis hiervan geven we u advies over het verder uitbouwen van uw merk.

Eis uw positie op!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende analyse aan.

Kom in contact